Saptamana de moda Londra 2012 Stilul Stradal

Joi 24 Mai 2012 12:03 PM

 

Saptamana de moda Londra 2012 Stilul Stradal
 
Este un lucru bine stiut ca strazile Londrei se transforma pe perioada Saptamanii Modei in adevarate catwalk-uri ad-hoc. Spre deliciul fotografilor si al trecatorilor, foarte multe persoane si-au etalat stilul vestimentar plin de eleganta si feminitate datorita in mare parte si a mixului de culori vibrante ce cuprind orice nuanta de toamna. 
 
 
De la puloverele cu texturi cu patten-uri geometrice peste geci din piele, jachete in stilul baroc la care se mai adauga si o doza de rock, pana la pantaloni conici colorati la mare cinsta, stropiti in culorile curcubeului  peste o pereche pantofi cu toc foarte inalt cu aspect de piele de sarpe.
 
Carouri micute houndstooth pe o pereche de pantofi cu toc, dungi indraznete pe o palarie Prada si amestectul lui Taylor Tomasi Hill's de culori trandafirii pastelate pe un sacou in carouri ne lamuresc de faptul ca orice model, oricand, este o tinta sigura care nu da gres.
 
 
Saptamana de moda Londra 2012  a fost deosebita prin includerea in program a unor filme care reflecta fiecare colectie.
 
 
Evenimentul "Saptamana de moda Londra 2012"  este organizat de British Fashion Council si s-a desfasurat in Somerset House din centrul Londrei, intrunind 104 show-uri de prezentare, 5000 de reprezentanti ai presei, peste 150 de designeri, finantatori si cumparatori.  (sumele rezervate acestui eveniment estimandu-se la circa 100 de milioane de lire sterline)
 
 

Adauga comentariul tau :

comenteaza
Username :
Parola :
 
Username :
Parola :
Repeta Parola :
E-mail :
Repeta E-mail :
 
reclama