Relatia dintre vis, realitate si zodia Berbec

Joi 23 Decembrie 2010 11:14 AM

 

ZODIA BERBEC

Relatia dintre vis, realitate si zodia Berbec

Visul, acea magie ce ne duce intr-o lume iluzorie, intre “a fi” si “a nu fi”, intre speranta si dezamagire, intre inaltare si prabusire, cate inselesuri nu are! Este necesar sa dam visului noi intrepretari, sa explicam care este legatura dintre vis si activitatea psihica din starea de veghe. De ce, uneori, cand ne trezim, respingem visul ca pe un element strain din memorie? Cum se reflecta visul in viata de zi cu zi? Exista o relatie stransa intre realitate si vis? Cine poate intrepreta visul cu exactitate pentru a ne ajuta sa ne ferim de necazuri?

Iata intrebari la care eu voi raspunde pentru a dezlega misterul inca nelucidat a datului ancestral - VISUL.

Desigur, intre zodie - vis - realitate s-a infiripat o conexiune, un nod, ce trebuie dezlegat. As vrea sa arat rezultatul la care se poate ajunge aplicand aceasta metoda de intrepretare a visului.

Zodia Berbec este dominata de planeta dragostei si de planeta castigurilor financiare, Venus.

Planeta Venus, la mijlocul lunii ianuarie, va iesi din zona Scorpionului, deci implinirea prin iubire are sorti de izbanda. Sa nu uitati ca aceasta perioada pentru Berbec este favorabila iubirii si de la distanta, se pot stabili legaturi de lunga durata, chiar casatorie, desi prietenia a fost doar de cateva luni. Nimic nu poate sta in fata iubirii Berbecului! Pentru el, iubirea ca si afacerile, au un atuu in plus: Planeta Venus domina aspiratiile, implinirile, si visele ce incep sa prinda contur.

Dar ziua cea mai responsabila de concretizarea visului in realitate este cea de Vineri, influentata de Venus.

Atentie! De Vineri depinde fericirea sau nefericirea dumneavostra. Luati taurul de coarrne, cum se spune, si porniti la atac. Nimic nu se castigs usor, nici mscar iubirea. Ei doresc confort, atensie, sau de ce ss nu spunem direct, pun pe prim plan propriile interese. Si asta nu din egoism, ci datorits propriei filozofii de viass – msnancs-ms, dacs nu vrei ss te msnanc. Vinerea este ziua in care conceptul de prietenie, iubire, capsts un alt sens. Devin iertatori cu sine, cu ceilalti, inteleg mult mai usor capcanele vietii, si firea lor sensibila scoate la iveala trairi capabile de simtaminte inalte. Nu accepta critica deoarece se supun ei insasi la o critica severa.

Sunt perseverenti, tenace in aspirasiile pe care le au, nu se lass dusi de val, ci, dimpotrivs, materializeazs visele, ceea ce accentueazs dinamismul personalitssii lor. Berbecul este semn de foc, avand drept metal fierul, culoare subtils, rosul, care msreste puterea voinsei si curajul.

Rosul deschis aparsine sexului masculin, este culoarea diurns ce are puterea si strslucirea soarelui. Rosu inchis reprezints misterul feminitssii si aparsine mediului nocturn.

Femeia din berbec poate zbura pe aripile abisului, dar poate si cobori in adancurile de nepstruns ale abisului. Piatra presioass este ametistul, piatrs a spiritualitssii, a succesului in afaceri.

Se spune cs dacs un rsu voitor face ceva impotriva purtstorului acestei pietre, ametistul isi schimbs culoarea si avertizeazs asupra pericolului. Din aceasts cauzs, fameia Berbec se caracterizeazs prin capacitssile intelectuale si spirituale deosebite, curajul, deschiderea spirituals, sentimentul de mulsumire, farmecul personal si munca sussinuts. Este simbolul primsverii, asociat cu energia, curajul si spiritul de lupts.

Nativul beneficiazs de o mare forss instinctuals ce genereazs un impuls foarte puternic care apoi scade in intensitate. in luna ianuarie 2011 are perspective de a se afirma pe plan professional,  deoarece Soarele si Marte in Capricorn te indeamns ss demonstrezi ceea ce posi. La mijlocul lunii, sub conjuncsia Mercur-Pluto in casa carierei orice decizie in domeniul carierei sunt benefice.

Dicsionar de vise

1. Fabrics de culoare albs, cu geamurile deschise - realizsri in afaceri, posibilitatea de a semna un contract, inselegeri la locul de muncs.

2. Fabrics de culoare cenusie, cu geamurile inchise – anularea unor negocieri, pierderea unei plssi salariale.

3. Fabrics cu porsile inchise – afaceri proaste, faliment, pierderea contractului de muncs, n-ai nicio sanss in aceasts activitate, trebuie ss te orientezi.

4. Fabricant – reusits la serviciu, success in afaceri

5. Fabricant care-si vorbeste prietenos – dezaprobare din partea sefilor, scsderea salariului, supsrare la locul de muncs.

6. Fabricant care-si intinde mana – contract de muncs anulat, neinselegeri cu seful, mutarea la un alt loc de muncs.

7. Cos de fabrics inalt – speransa de a gssi loc de muncs se va materializa, avansarea in post, msrire de salariu.

8. Cos de fabrics dsramat – necazuri la serviciu, penalizare, pierderea unei oferte.

9. Fum negru si dens ce iese din cosul fabricii – vesti proaste ce te iau prin surprindere, cearts la locul de muncs, lacrimi din cauza unor barfe.

10. Gard inalt in jurul fabricii - stabilitate si protecsie la locul de muncs, avantaj material, vorbe ce te vor bucura, cooperare.

11.Fabuls recitats de cineva – critics din partea unui prieten, un prieten apropiat isi va face un favor, o cunostinss te va trezi la realitate.

12. Fabuls citits de tine - constientizezi unde ai gresit si lucrurile pot lua o alts intorssturs, masca pe care o porsi nu te va ajuta cu nimic in luarea deciziilor.

13. Carte de fabule inchiss – falsitate, dezinteres fass de cel apropiat.

14. Esti personaj intr-o fabuls – te complaci in lucruri msrunte, una faci si una gandesti si ar fi bine ss arunci csrsile pe fass.

15. Morala unei fabule - durere provocats de propria ta convingere, o ruds te va trezi la realitate.

16. Fabuls religioass – prin rugsciune isi vei realiza visul,speransa nu se poate realize fsrs credinss.

17. Cineva poarts masca personajului din fabuls - un prieten apropiat ds dovads de prefscstorie, esti inselat de cel mai bun prieten.

18. Scri fabuls - realizezi cs o schimbare este binevenits pentru viitorul tsu, dorinsa de a relua niste legsturi mai vechi, vei scspa de o situasie penibils care te macins.

19. Trimisi unui apropiat o fabuls – recspstarea increderii pierdute, vei scspa de frsmantsrile sufletesti.

20. A face amor cu sosia - neinselegeri in familie, divors.

21. A face amor cu un necunoscut – certuri cu prietenii, vei afla despre despsrsirea unor prieteni.

22. A face baie – neimpliniri trecstoare,singurstate in doi, zbucium sufletesc datorits indiferensei celui apropiat.

23. A face bani - pierderi bsnesti mari, ssrscie, pierderea unui proces, a unei mosteniri, furtul unor bani din cass.

24. A face o biserics – ajutor divin, castig neasteptat, in caz de boals, inssnstosire grabnics, cssstorie.

Autor: Lucretia Ionescu

 

Adauga comentariul tau :

comenteaza
Username :
Parola :
 
Username :
Parola :
Repeta Parola :
E-mail :
Repeta E-mail :
 
reclama