Miss London. Alege stilul londonez

Luni 21 Mai 2012 10:04 PM

Miss London. Alege stilul londonez

Miss London. Stilul londonez

Poze care spun o poveste a strazilor londoneze unde te cufunzi in diversitatea culturala la tot pasul, indiferent ca vorbim de centrul orasului sau de periferie. Indieni, palestinieni, marocani, est-europeni, asiatici si arabi convietuiesc fara probleme. Vorbim de aproape opt milioane de oameni care traiesc si muncesc aici. O poveste din care se desprinde stilul londonez de viata care este alert, plin de evenimente, specific unei metropole care a fost si inca mai este una din marile capitale ale lumii.

In Londra exista o zicala care contrazice perceptia generala legata de britanicii din capitala: atunci cand mergi pe jos trebuie ori sa fii foarte rapid, ori sa te dai la o parte... iar englezoaicele, ei bine... englezoaicele sunt rapide, chiar si pe tocuri mai inalte de 10 cm; indiferent de anotimp, ele inainteaza mandre pe strada, fiind greu sa nu le observi, prin tot orasul cu rochii elegante, rafinate, esarfe de toate culorile...

 

Lasa-te inspirata de stilul londonez, de croieli lejere cu detalii sofisticate dar nu incarcate, de hainele vintage si nu in ultimul rand de incaltamintea cu toc (de preferat cat mai inalta), pantofii sau botinele cu sireturi, must have-urile acestui sezon alaturi de detaliile retro (ochelarii de soare, curele, accesorii). 

Combinatia de elemente casual si elegant fac din stilul londonez unul comod, usor de accesorizat, util si elegant.

 

Photographer: Raul Cordoba

 

Adauga comentariul tau :

comenteaza
Username :
Parola :
 
Username :
Parola :
Repeta Parola :
E-mail :
Repeta E-mail :
 
reclama