Look de vara 2012 - Dior Makeup

Joi 31 Mai 2012 01:34 PM

Look de vara 2012 - Dior Makeup

In vara 2012 faceti loc noului look de la Dior -  un look uber-chic, relaxant, si plin de farmec francez . Tyen pentru Dior reinvie fascinatia pentru Boulevard de la Croisette - drum ce se intinde de-a lungul tarmurilor fanceze ale marii Mediterane - cu un look inspirat de razele soarelui, de apa turcoaz a marii, si de bogatia pamantului.

Descopera un look de vara 2012 - Dior Makeup 

Atmosfera colectiei este proaspata si colorata; nuantele de turcoaz emana exotism pe pielea luminata surprinzator de natural. Intre nuante calde cu sclipiri incandescente si degradeuri de albastru acvatic, fardurile stralucesc pe pleoape evocand contrastul dintre nisipul plajei si apele oceanului.

Buzele sunt evidentiate de nuantele de portocaliu si roz ale rasaritului, iar lacurile de unghii te ispitesc cu doua nuante hipnotozante: un turcoaz acvatic si o nuanta intensa de corai pentru zilele la plaja.

5 couleurs Eye Gloss - Colectia are 2 palete cu 5 culori fiecare. Nuantele Swimming Pool adauga luminozitate ochilor, improspatand in acelasi timp aspectul intregului look, in timp ce te scalzi in razele soarelui.

Aurora este perfecta pentru un machiaj smokey eyes in timpul zilei; prin urmare, daca doresti sa arati ca o zeita pe plaja, asta este exact ceea ce iti trebuie.

5 couleurs Eye Gloss (Swimming Pool, Aurora) - 280 lei

 

Pudra pulbere stralucitoare -  Healthy Glow Enhancing Powder - vine in doua nuante -  001 Aurora and 003 Zenith – si foloseste culoare si stralucire pentru a completa nuanta pielii. Roz deschis si nuantele de piersicuta combinate adauga o stralucire senzuala pielii tale.

Nude Tan Bloom Powder - 262 lei

 

Iata si primele gloss-uri pentru ochi, de la Dior!! Formula lor este foarte rezistenta, de asemenea rezistenta la apa, astfel incat te poti juca in apa fara sa te ingrijorezi ca ti se poate intinde machiajul pe toata fata.

Color Eye Gloss - 131 lei

De mult timp printre preferatul fanilor Dior, Dior Addict Lip Balm vine in doua nuante - 002 Crystal Pink si 003 Crystal Coral. Lasa un pic de culoare pe buze in timp ce le protejeaza si le hidrateaza.

Dior Addict Lip Balm - 145 lei

 

De data aceasta, apar 4 nuante de Dior Addict Ultra Gloss pe rafturile magazinelor de profil. Iar pretul este: 140 lei.

Lasa unghiile sa vorbeasca singure cu oja  Summer Nail Vernis - spune intregii lumi cat de mult iubesti marea si soarele. 231 Bikini - este o nuanta de corai, in timp ce 401 Saint-Tropez - parca stropeste cu un acvatic turcoaz.  Poti alege sa fii un pic funky, sa-ti condimentezi stilul si sa-ti colorezi unghiile alternativ, cu cele doua oje.

Oja DIOR vernis - 113 lei

Gama Look de vara 2012 - Dior Makeup este disponibila de la 1 Mai in toate Centrele Dior. Si o ultima intrebare - ce ai vrea sa-ti achizitionezi din noua colectie?

 

Adauga comentariul tau :

comenteaza
Username :
Parola :
 
Username :
Parola :
Repeta Parola :
E-mail :
Repeta E-mail :
 
reclama