Festivalul Brazilor de Craciun

Miercuri 22 Decembrie 2010 06:58 PM

Ajuns la cea de-a zecea editie, Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment caritabil de amploare, prin care se asigura suport pentru copiii care traiesc in medii sociale vulnerabile.

Pana in prezent, peste 10.000 de copii au beneficiat de suport pentru a putea fi reintegrati social si educational.

Designerii romani au creat pentru editia din 2010 20 de brazi inediti. 10 dintre acestia vor fi selectati, urmand a fi licitati in cadrul Galei care va avea loc pe 9 decembrie 2010, la Palatul Parlamentului. Fondurile astfel colectate vor asigura un suport necesar pentru programele de educatie prescolara, prevenire a abandonului si reintegrare scolara a copiilor din 39 de judete ale tarii.

In primele noua editii, Festivalul Brazilor de Craciun a reusit strangerea sumei de 2.000.000 Euro. Toti acesti bani au fost folositi pentru dotarea cu carti a bibliotecilor scolare (primele doua editii) si pentru reintegrarea scolara a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru 10.400 de copii saraci. Familiile lor au primit, de asemenea, ajutor financiar si consiliere in cele 18 centre din Bucuresti, Craiova, Iasi, Focsani, Bistrita, Petrila, Resita, Targu Mures, Timisoara, Targoviste, Constanta, Topoloveni si Brasov.

In spiritul Festivalului Brazilor de Craciun, magazinul online Floria.ro va dona 10% din pretul brazilor de Craciun in ghiveci vanduti in 2010 Organizatiei Salvati Copiii Romania.

Adauga comentariul tau :

comenteaza
Username :
Parola :
 
Username :
Parola :
Repeta Parola :
E-mail :
Repeta E-mail :
 
reclama