Camere romantice. Idei de decorare

Miercuri 23 Mai 2012 11:00 AM

 

Momentele de poveste sunt mult mai intense intr-un decor pe masura, in camere romantice. Ba parca sunt si mult mai dese. Aici, orice femeie tanara doreste sa viseze, sa fie inconjurata de lucruri usoare si fine. O camera decorata asa cum trebuie, te indeamna la romantism si iubire, stimulandu-ti toate simturile. Pentru asta, fiecare obiect trebuie sa aduca o urma de romantism si niciun accesoriu nu trebuie sa arate violent, plictisitor, nicio culoare nu trebuie sa fie prea puternica. 

Este nevoie de mult mai mult pentru a transforma camerele simple in camere romantice, decat de o lumina blanda, moale si o paleta de culori pastelate.  Indiferent daca este vorba de un fotoliu mare, confortabil, atragator, de un pat matrimonial, cu baldachin, de adevarata printesa, un semineu care sa amplifice mai mult ideea de romantism, spatiile romantice devin un refugiu relaxant, invitandu-va sa traiti momente de basm, incurajand momentele de iubire.

Deoarece nu este simplu de realizat, iata cateva poze ce pot fi folosite ca sursa de inspiratie pentru realizarea unor camere romantice. (vezi galeria foto din dreapta, click pe poza pentru marire)

Adauga comentariul tau :

comenteaza
Username :
Parola :
 
Username :
Parola :
Repeta Parola :
E-mail :
Repeta E-mail :
 
reclama